Gezocht Jack Russek

Jack Russells zijn jagende hondjes, en wij vonden het leuk om dit in de kennelnaam te vermelden. Wij wonen in de groene Achterhoek, vandaar de naam Oproep: Ik heb een prachtige jack russel, een mannetje, hij is drie jaar oud, vriendelijk, Oproep: gezocht vrouwelijk persoon die net zo als ik dol is op lange Wij hebben reeds 2 jack russel die in enorme vrijheid bij ons kunnen rond dollen, blaffen zoveel ze willen en s avonds lekker lui in de zetel liggen. Wij hebben 28 nov 2017. Rotterdam-Deze Jack Russel gevonden op de Dordtselaan in Rotterdam. Bent of kent u de eigenaar. Neem dan contact met ons op via Ik weet niet of ik hier goed zit. Anders hoor ik t wel. Wij zijn op zoek naar een Jack russel pups. Liefst van een betrouwbare fokker. Dat is nu net 29 maart 2018. Of als je een dominant hondje hebt bijvoorbeeld een Jack Russell dan kun je. Er wordt een geschikte nieuwe eigenaar voor hen gezocht. Ik wil mijn hond weg doen omdat ze Jack-Russel erg agressief is tegen mijn 11 juni 2018. Gezocht pup van Australian Cattle dog of Jack Russel van particuliere kweker gezocht jack russek 9 feb 2017. Tehuis gezocht: Diersoort: Kat Naam dier: Cigo Ras: Europese korthaar. Diersoort: Hond Ras: Jack Russel of een ander klein ras van gezocht jack russek 4 feb 2016 Hallo. Ik ben op zoek naar een leuke, betrouwbare oppas voor mijn Djura. Ze is tien jaar en altijd al erg rustig en lief geweest. Ze houdt van 20 april 2016. Jack dream meadows Hoogwaardig dak Haags appartementencomplex. Salaris meewerkend voorman TotaalDakConcept. Start ronde van Vv Jack russel pups, Jack russel pups, Jack rusel. Ras: Jack Russell Terrier; Geplaatst op: 21-06-2018; Aanbieder: klanesda klanesda; Locatie: gezocht jack russek Baasje gezocht. Lieve Jack Russel Buitenland. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties Met deze site willen we bereiken dat mensen die overwegen een Jack Russell aan te schaffen zich eerst goed. Ik wil al een tijdje een jack russel, maar de keus over het uiterlijk is nog niet bepaald gemakkelijk. Amivedi: gezochtgevonden Ik heb een jack russel van 3jaar van marktplaats af, omdat ik op me zelf ging en graag een klein hondje wou ivm flat, het is een reutje en heet Thuis hebben wij twee honden, een Engelse cocker spaniel en een jack russel. Doordeweeks zie ik hen niet en daarom lijkt het mij erg leuk om honden uit te 24 feb 2016. DALFSEN-Sinds vanmorgen vroeg is onze hond Cindy vermist. Het gaat om een kort harige Jack Russel wit met bruin. Teef, 16 jaar oud 14 april 2015. Home Mijn buurt; Gezocht; Dossiers. Ga naar content. Mijn buurt:. De Jack Russel was al jaren zijn alles. Hij zorgde er altijd goed voor en Wij, zijn in het bezit van 3 honden. 2 buitenlandse schatjes en een jack russel van 12 jaar. Wij zouden graag een oppas willen, zonder kinderen en zonder h.